OpleidingNailknowledge – Anatomie & Pathologie

Nailknowledge – Anatomie & Pathologie

Pak je kans!!!!

Voor alle lieve collega’s, nagelstylistes, pedicures, schoonheidsspecialistes of gewoon omdat je meer wilt weten over de natuurlijke nagels en nagelproducten en die nog geen Nailknowledge hebben gedaan! Gun jezelf deze training!!!

Wil jij je basiskennis updaten, wil jij je eigen onderscheiden. Geef jezelf dan nu op voor Nailknowledge.
Volg deze leerzame online training, welke geheel merk onafhankelijk is, in je eigen tempo en op de momenten dat het voor jou het beste uitkomt. Ook kun je de lessen zo vaak terugkijken/opnieuw bekijken als je maar wilt. Met prachtige 3D animatie om de uitleg nog duidelijker te maken. Nailknowledge betreft enkel wetenschappelijk en medisch onderbouwde kennis over alles wat in een salon van belang is.
De training is te volgen in het Engels maar met Nederlandse ondertiteling.

Heb je het online eindexamen met goed resultaat afgesloten kun je ervoor kiezen om de vervolg opleiding te doen.
En dat zijn de Anatomie en Pathologie lessen via Gorge.nl

Aanmelden voor Nailknowledge kan via mij door een berichtje te sturen, te mailen of te bellen dan zorg ik ervoor dat je aangemeld wordt.
📩 info@impressivenails.nl

Als je bent aangemeld ontvang je ook wekelijks de laatste updates uit de industrie in je mailbox.
Dus voor €117,- ex btw blijf je op de hoogte van de laatste feiten. Dus eigenlijk een koopje voor zoveel wetenschappelijk onderbouwde kennis!!!

 

Een must voor iedere nagelstyliste:
Een zeer belangrijke opleiding die via Gorge Nails gevolgd kan worden en welke ik ook ten zeerste aanbeveel, naast het eerste gedeelte namelijk Nailknowledge, is de opleiding Anatomie & Pathologie van de natuurlijke nagelunit. Dit is een 11-weekse live online opleiding waarin Tracy Ann Shelverton u alles uitlegt over de natuurlijke nagels, diverse aandoeningen en meer. De live lessen worden opgenomen zodat u deze ook naderhand nog kunt herhalen, zo vaak u wilt. De opleiding wordt afgesloten met een examen op locatie.
Wilt u uzelf dus echt onderscheiden als nagelstyliste dan is dit een opleiding die zeker niet mag ontbreken. GOOD Education is YOUR key to success!!

Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen