BehandelingIBX Treatment

IBX Treatment

IBX is uniek en in deze video leggen we uit wat het voor jou natuurlijke nagels gaat betekenen.

Wil je jouw natuurlijke nagels weer in top conditie brengen dan help ik je graag met een professionele IBX behandeling.

Zichtbaar resultaat!
IBX heeft een groot herstellend vermogen en dringt diep door IN de nagelplaat waar het de natuurlijke nagels versterkt en hersteld. Er is geen enkel product op de markt waarbij dit kan, en dat maakt dit systeem zo uniek.

Dit doordringende en versterkende IBX systeem werkt binnen IN de nagel i.p.v. op de nagel, wat het dus ook uitermate geschikt maakt voor zowel mannen als vrouwen om dat het niet als een kunstproduct zichtbaar is op de nagel. IBX wordt uitgehard d.m.v. LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk (te vergelijken als een steunkous), dat deze lagen aan elkaar verbindt.

Dus heb je slappe dunne nagels, splijten ze snel of heb je schilferige nagels en witte vlekjes?
Ben je een doorgewinterde nagelbijter? Dan is IBX dé oplossing!

IBX is ook zeer geschikt onder Gelpolish en maakt de natuurlijke nagels extra sterk. Laat je regelmatig Gelpolish zetten dan is mijn advies om ook regelmatig je nagels te laten behandelen met IBX. Zo houd je je natuurlijke nagels in top conditie.

Wil je hier meer over weten neem dan geheel vrijblijvend contact op.

** Bent u een nagelstyliste / pedicure, in het bezit van een KvK nummer en wilt u graag dit mooie IBX Systeem gaan leren? En wilt u IBX Salon gecertificeerd worden?
Kijk voor meer informatie op de website onder het tabje “Opleidingen”.

Afspraak maken